Rímska pizza: Margherita

Rímska pizza: Margherita

Rímska pizza: Margherita

3.50 €
Alegrény: lepok, mlieko
Zloženie: pšeničná múka, kvas, voda, soľ, droždie, paradajkový základ, mozarella fior di latte
Dostupné každý deň od 9:45 do vypredania

Pizza

Rímska pizza: Margherita

Rímska pizza Margherita je typická šťavnatým paradajkovým základom, kvalitnou mozzarellou a čerstvými lístkami bazalky. Je to jednoduchá a ľahká pizza obľúbená u všetkých vegetariánov.

Naša rímska pizza vzniká spoluprácou pekárov a chlapcov z bistra. Je špecifická svojím hranatým tvarom a vyšším, jemným cestom. Po upečení sa pláty natrú bohatou vrstvou u nás pripravovaného paradajkového základu a následne sa obložia tými najkvalitnejšími surovinami.

Rímska pizza Margherita, šťavnatejšia príbuzná focaccie, prešla v histórii rôznymi premenami. Od tej neapolskej sa odlišuje hlavne tvarom, väčším obsahom vody v ceste a väčšou voľnosťou pri výbere obloženia. V Kruhu si môžete pochutnať na delikátnych rímskych pizzách od jedenástej predpoludním, akurát včas na chutnú desiatu, či skorší obed.

Tá naša je vymiesená z poctivého kvasu a kvalitnej talianskej múky s vysokým obsahom lepku. Cesto na rímsku pizzu kvasí 24 až 72 hodín. Vďaka tomu má rímska pizza krásne vzduchové bubliny a je ľahšie stráviteľná.

Pre všetkých vegetariánov odporúčame aj rímsku pizzu Špenátovú.

Rímska pizza: Šunka syr

Rímska pizza: Šunka syr

Rímska pizza: Šunka syr

4.50 €
Alegrény: lepok, mlieko
Zloženie: pšeničná múka, kvas, voda, soľ, droždie, paradajkový základ, šunka, mozarella, oregano
Dostupné každý deň od 9:45 do vypredania

Pizza

Rímska pizza: Šunka syr

Táto rímska pizza patrí medzi naše najobľúbenejšie. Jemné prosciutto cotto posypané mozzarellou a voňavým oreganom azda nikdy nevyjde z módy.

Prosciutto cotto sa odlišuje od ostatných tým, že je marinované alebo dusené. Šunka je vykostená a potom dlho a pomaly varená v slanom náleve pri nízkych teplotách – niekedy až niekoľko dní.

Naša rímska pizza vzniká spoluprácou pekárov a chlapcov z bistra. Je špecifická svojím hranatým tvarom a vyšším, jemným cestom. Po upečení sa pláty natrú bohatou vrstvou u nás pripravovaného paradajkového základu a následne sa obložia tými najkvalitnejšími surovinami.

Rímska pizza, šťavnatejšia príbuzná focaccie, prešla v histórii rôznymi premenami. Od tej neapolskej sa odlišuje hlavne tvarom, väčším obsahom vody v ceste a väčšou voľnosťou pri výbere obloženia. V Kruhu si môžete pochutnať na delikátnych rímskych pizzách od jedenástej predpoludním, akurát včas na chutnú desiatu, či skorší obed.

Tá naša je vymiesená z poctivého kvasu a kvalitnej talianskej múky s vysokým obsahom lepku. Cesto na rímsku pizzu kvasí 24 až 72 hodín. Vďaka tomu má rímska pizza krásne vzduchové bubliny a je ľahšie stráviteľná.