Bicolor croissant slivka
Bicolor croissant slivka
Sladké
Bicolor croissant slivka
Ani jeseň by nebola jeseňou bez poctivých slivkových dobrôt. My ich sezónu využijeme na niekoľko spôsobov. Tentokrát to bude marmeláda.
Predstavte si kyselkavú ovocnú náplň, jemný rumovo-vanilkový krém a opečenú strúhanku s mandľami. Ingrediencie, ktoré nesmú chýbať v tradičnom koláči od babičky. My nimi však naplníme náš nový dvojfarebný croissant z vláčneho cesta. Bude to láska na prvé zahryznutie?
Ochutnajte a dajte nám vedieť ako vám chutilo.
Vedeli ste, že práve maslo robí croissantové cesto takým vláčnym a nadýchaným?
Vrstvy masla medzi vrstvami cesta vytvárajú paru a umožňujú vytvorenie jemnej lístkovej štruktúry, vďaka ktorej sú produkty z tohto cesta také obľúbené. Na jeho prípravu používame maslo s vyšším obsahom tuku, až 84 %, ktoré je na to ideálne.