Chlieb Raž rasca
Chlieb Raž rasca
Kváskový chlieb
Chlieb Raž rasca
Náš tradičný tmavý pšenično-ražný chlebík je nadčasovou klasikou. Pšeničný kvások mu dodáva jemnú, kyselkavú a zemitú chuť, ktorá sa výborne dopĺňa s korenistou rascou.
Vďaka kvalitnej, najemno pomletej ražnej múke a absencii droždia sa nemusíte obávať príliš kyslého chleba. prirodzene vegánsky.
Tmavá kôrka, menšie bublinky a vláčna striedka sú prirodzenou vlastnosťou ražných chlebov. Tento chlieb je ideálny na raňajky a skvelo sa hodí k párkom a horčici. S maslom a lekvárom vám zas pripomenie detstvo u babičky.
Naši pekári prichádzajú do práce už o pol štvrtej ráno, aby pre vás pripravili chrumkavé bochníky. Na prípravu používajú len múku, vodu a kvások.
Po upečení chleba pokračujú v príprave plátov na rímsku pizzu, tvarujú francúzske bagety, talianske focaccie a iné drobné pečivo. V závere pracovného času si často nájdu priestor na skúšanie nových receptov, aby rozvíjali svoju kreativitu a uspokojili vaše túžby.