O Kruhu

Sme kruh milovníkov dobrého jedla. Spája nás vášeň vytvárať nové chute. Radi experimentujeme a zdokonaľujeme naše výrobky a s láskou prinášame inšpiráciu z celého sveta na Vajnorskú 21.

Kruh je remeselná, kvásková pekáreň

Všetko vyrábame zo základných surovín – cestá, plnky aj marmelády. Každú surovinu sme dôkladne otestovali a recepty sme doladili do najmenšieho detailu, aby bolo naše pečivo presne podľa našich predstáv.

V kvalite ideme do hĺbky

Neustále pátrame po lepšom výsledku. Baví nás neustále vzdelávať sa, posúvať sa ďalej a objavovať nové. Zdokonaľujeme sa v technológiách prípravy. V Kruhu sa z nás stávajú chemici, fyzici a bio-technológovia v zástere. Radi sa posúvame k novým výzvam a experimentujeme.

Milujeme, čo robíme

Naším cieľom je, aby výsledky našej práce potešili všetky zmysly našich zákazníkov. Kruh je priateľské prostredie, kde sa navzájom rešpektujeme. Ceníme si spoločne strávený čas. Budujeme vzťahy vo vnútri aj navonok, lebo nám chutia. Práca s cestom je nádherný, remeselný proces, o ktorý by nik nemal byť ukrátený. Preto u nás môžete smelo sledovať, ako nám ide práca od ruky! Príďte sa presvedčiť na vlastné oči — a ústa.

Príbehy z Kruhu

rímska pizza pekáreň kruh margherita s bazalkou
Proces, 16. apríla 2024

Rímska pizza

Paulína Barlová
Obdĺžnikový tvar, netradičné kombinácie chutí, a predsa je to pizza. Rímska. Odlišuje sa hlavne spôsobom podávania. Zatiaľ čo pri klasickej očakávame okrúhly tvar krájaný na trojuholníky, rímska pizza sa pečie na hranatom plechu alebo sa, tak ako u nás, vytvaruje do väčších plátov. ... Čítaj ďalej...
narodeniny pekárne Kruh mazanec
Komunita, 4. apríla 2024

Dva roky prázdnin a tri roky Kruhu

tím Kruh
Pekáreň Kruh oslávila ďalšie narodeniny. Pred tromi rokmi začínala ako malá rodinná pekáreň s pár zamestnancami. Majitelia Milka a Milko Tomljenovićovci trávili v priestoroch na Vajnorskej každý deň. Spoločne s niekoľkými pekármi a cukrárkami neustále skúšali recepty, upravovali ich, robili chyby a napokon vytvárali jedinečné... Čítaj ďalej...
croissant výrobný proces pekáreň kruh vajnorska
Proces, 4. marca 2024

Francúzsky croissant z Vajnorskej

tím Kruh
Jedna z legiend o vzniku croissantu hovorí, že kráľovná Mária Antoinetta tak milovala rakúsky „kipferl“ (predchodca dnešného croissantu), že ho na jej počesť začali vyrábať pekári vo Francúzsku. Legenda o croissante z Vajnorskej ulice hovorí o dvoch cukrárkach, Patrícii a Martine, ktoré sa rozhodli priviesť ho k dokonalosti. ... Čítaj ďalej...