O Kruhu

Sme kruh milovníkov dobrého jedla. Spája nás vášeň vytvárať nové chute. Radi experimentujeme a zdokonaľujeme naše výrobky a s láskou prinášame inšpiráciu z celého sveta na Vajnorskú 21.

Kruh je remeselná, kvásková pekáreň

Všetko vyrábame zo základných surovín – cestá, plnky aj marmelády. Každú surovinu sme dôkladne otestovali a recepty sme doladili do najmenšieho detailu, aby bolo naše pečivo presne podľa našich predstáv.

V kvalite ideme do hĺbky

Neustále pátrame po lepšom výsledku. Baví nás neustále vzdelávať sa, posúvať sa ďalej a objavovať nové. Zdokonaľujeme sa v technológiách prípravy. V Kruhu sa z nás stávajú chemici, fyzici a bio-technológovia v zástere. Radi sa posúvame k novým výzvam a experimentujeme.

Milujeme, čo robíme

Naším cieľom je, aby výsledky našej práce potešili všetky zmysly našich zákazníkov. Kruh je priateľské prostredie, kde sa navzájom rešpektujeme. Ceníme si spoločne strávený čas. Budujeme vzťahy vo vnútri aj navonok, lebo nám chutia. Práca s cestom je nádherný, remeselný proces, o ktorý by nik nemal byť ukrátený. Preto u nás môžete smelo sledovať, ako nám ide práca od ruky! Príďte sa presvedčiť na vlastné oči — a ústa.

Príbehy z Kruhu

pekáreň kruh vedeli ste ze
Komunita, 31. júla 2024

10 vecí, ktoré ste o Kruhu nevedeli

Paulína Barlová
1. kruh znamená chlieb Všetko to do seba zapadlo. Názov Kruh ako symbol priateľstva, rodiny a komunity. Kruh ako okrúhly stôl, za ktorý si sadáme a vychutnávame dobré jedlo. A v neposlednom rade kruh ako chlieb po chorvátsky – bochník naplnený láskou. 2. Milí... Čítaj ďalej...
Komunita, 10. júna 2024

7 tipov na svetové pekárne, ktoré musíte navštíviť

Paulína Barlová
Radi cestujete za jedlom? Kolegovia z Kruhu sa rozhodli s vami podeliť o svoje najlepšie zážitky zo zahraničných pekární. Za niektorými môžete vycestovať, hoc aj tento víkend, niektoré navštívite na pláži počas letnej dovolenky, za inými sa vyberiete na až jeseň, či z... Čítaj ďalej...
Proces, 20. novembra 2023

Kruh je chlieb

tím Kruh
Vedeli ste, že Kruh znamená chlieb? Jeho vôňu na našej ulici cítiť už od tretej ráno. Začíname skoro, no nikam sa neponáhľame. Od nakŕmenia kvásku po hotový bochník uplynú tri dni – všetky chleby totiž majú za sebou minimálne 24-hodinovú... Čítaj ďalej...