Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Keď počas predĺženého víkendu na chalupe na Horehroní ochutnáte autentickú ovčiu hrudku priamo z miestnych zdrojov, otvorí sa vám cesta nápadov. Tento tradičný slovenský syr zapojí Samir aj do sobotného špeciálu. Predstavte si vláčne cesto z celozrnnej jačmennej a pšeničnej... Čítaj ďalej...
Radi cestujete za jedlom? Kolegovia z Kruhu sa rozhodli s vami podeliť o svoje najlepšie zážitky zo zahraničných pekární. Za niektorými môžete vycestovať, hoc aj tento víkend, niektoré navštívite na pláži počas letnej dovolenky, za inými sa vyberiete na až jeseň, či z... Čítaj ďalej...
rímska pizza pekáreň kruh margherita s bazalkou
Proces, 16. apríla 2024

Rímska pizza

Paulína Barlová
Obdĺžnikový tvar, netradičné kombinácie chutí, a predsa je to pizza. Rímska. Odlišuje sa hlavne spôsobom podávania. Zatiaľ čo pri klasickej očakávame okrúhly tvar krájaný na trojuholníky, rímska pizza sa pečie na hranatom plechu alebo sa, tak ako u nás, vytvaruje do väčších plátov. ... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál z kruhu
Špeciály, 8. júna 2024

Sekaná v makovej kaiserke

od Filipa
Prečo si nenechať ujsť náš sobotný špeciál?Tento víkend podávame klasiku z českých bufáčů a výletů. Šťavnatú tradičnú sekanú ako od maminky z bravčového aj hovädzieho mäsa. Plátky sekanej budeme podávať v krásne chrumkavej a voňavej kaiserke s makovým nádychom od nášho... Čítaj ďalej...
Ak radi cestujete a ochutnávate ako my, určite ste sa už stretli s Ajvarom. Tento „Srbský zeleninový kaviár“, ktorého hlavnými ingredienciami sú pečené červené papriky, baklažán, cesnak a u nás aj chilli, pripravíme ako sobotný špeciál.Zapečené a chrumkavé panino, nadýchané... Čítaj ďalej...
Táto sobota bude pikantná a mäsová. Obľúbená kombinácia našich mužských polovičiek. Dámy, samozrejme, Samir pozýva aj vás na jemné, krásne sa rozpadávajúce trhané hovädzie mäso, pečené spolu so špikom z kostí a zmesou korením blízkeho východu, ktoré vám naservírujeme do... Čítaj ďalej...
Každá sobota v Kruhu je výnimočná. Nebude tomu inak ani zajtra. Sobotným špeciálom potešíme všetkých, ktorým lahodí chutná a čerstvá májová zelenina. Sezamový danish naplníme krémom z májovej bryndze, ktorá sa nádherne mieša s korenistou nôtou konfitovaného cesnaku. Nie len... Čítaj ďalej...