8.5. OTVORENÉ 7:00 -15:00

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Jedna z legiend o vzniku croissantu hovorí, že kráľovná Mária Antoinetta tak milovala rakúsky „kipferl“ (predchodca dnešného croissantu), že ho na jej počesť začali vyrábať pekári vo Francúzsku. Legenda o croissante z Vajnorskej ulice hovorí o dvoch cukrárkach, Patrícii a Martine, ktoré sa rozhodli priviesť ho k dokonalosti. ... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál z pekárne Kruh
Špeciály, 1. marca 2024

Kuracie, fenikel, paradajky

od Samira
Už zajtra sa na Vajnorskej 21 , tradične o 9:30, stretnú všetci nadšenci sobotného špeciálu. Tento týždeň nám Samir opäť predstaví svoje umenie – jedinečný recept plný lásky a dokonale zladených chutí. Do chrumkavej kváskovej bagety vám naservíruje pečené kuracie... Čítaj ďalej...
Špeciály, 24. februára 2024

Fašiangové šišky

od Borisa a Nicka
Fašiangy sú obdobie zábavy, dobrého jedla a ich neodmysliteľnou súčasťou sú nadýchané šišky.Tak sme si povedali, že tradície sa majú dodržiavať! A špeciálne tie chutné.V sobotu, od 9:30 si vychutnáte tieto krehké kváskové pampúšiky. 🤤 Rozhodnúť sa či vám ponúkneme... Čítaj ďalej...
Špeciály, 17. februára 2024

Curry kocka

z bistra
S každým sobotným špeciálom sa ocitneme v inom kúte sveta, s cieľom priniesť vám autentické chute danej kuchyne.Tentokrát sme sa rozhodli využiť pestrosť korenín z indickej kuchyne, ktoré sú jej charakteristickým znakom. Kurkuma, kardamóm, koriander, rímska rasca budú základom našej... Čítaj ďalej...