Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Ak radi cestujete a ochutnávate ako my, určite ste sa už stretli s Ajvarom. Tento „Srbský zeleninový kaviár“, ktorého hlavnými ingredienciami sú pečené červené papriky, baklažán, cesnak a u nás aj chilli, pripravíme ako sobotný špeciál.Zapečené a chrumkavé panino, nadýchané... Čítaj ďalej...
Táto sobota bude pikantná a mäsová. Obľúbená kombinácia našich mužských polovičiek. Dámy, samozrejme, Samir pozýva aj vás na jemné, krásne sa rozpadávajúce trhané hovädzie mäso, pečené spolu so špikom z kostí a zmesou korením blízkeho východu, ktoré vám naservírujeme do... Čítaj ďalej...
Každá sobota v Kruhu je výnimočná. Nebude tomu inak ani zajtra. Sobotným špeciálom potešíme všetkých, ktorým lahodí chutná a čerstvá májová zelenina. Sezamový danish naplníme krémom z májovej bryndze, ktorá sa nádherne mieša s korenistou nôtou konfitovaného cesnaku. Nie len... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál pekáreň Kruh
Špeciály, 20. apríla 2024

Topinambur pizza

od Samira
Jeruzalemský artičok, Slnečnica hľuznatá alebo králičie zemiaky. Viete aká ingrediencia sa skrýva za týmito názvami?Určite viete, je to Topinambur. Tento víkend máme pre vás pripravenú špeciálnu kváskovú pizzu, ktorá je trochu iná než zvyčajne. Vyskúšajte kombináciu z pečených topinamburov a... Čítaj ďalej...