Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Keď počas predĺženého víkendu na chalupe na Horehroní ochutnáte autentickú ovčiu hrudku priamo z miestnych zdrojov, otvorí sa vám cesta nápadov. Tento tradičný slovenský syr zapojí Samir aj do sobotného špeciálu. Predstavte si vláčne cesto z celozrnnej jačmennej a pšeničnej... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál z kruhu
Špeciály, 8. júna 2024

Sekaná v makovej kaiserke

od Filipa
Prečo si nenechať ujsť náš sobotný špeciál?Tento víkend podávame klasiku z českých bufáčů a výletů. Šťavnatú tradičnú sekanú ako od maminky z bravčového aj hovädzieho mäsa. Plátky sekanej budeme podávať v krásne chrumkavej a voňavej kaiserke s makovým nádychom od nášho... Čítaj ďalej...
Ak radi cestujete a ochutnávate ako my, určite ste sa už stretli s Ajvarom. Tento „Srbský zeleninový kaviár“, ktorého hlavnými ingredienciami sú pečené červené papriky, baklažán, cesnak a u nás aj chilli, pripravíme ako sobotný špeciál.Zapečené a chrumkavé panino, nadýchané... Čítaj ďalej...
Táto sobota bude pikantná a mäsová. Obľúbená kombinácia našich mužských polovičiek. Dámy, samozrejme, Samir pozýva aj vás na jemné, krásne sa rozpadávajúce trhané hovädzie mäso, pečené spolu so špikom z kostí a zmesou korením blízkeho východu, ktoré vám naservírujeme do... Čítaj ďalej...