Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Každá sobota v Kruhu je výnimočná. Nebude tomu inak ani zajtra. Sobotným špeciálom potešíme všetkých, ktorým lahodí chutná a čerstvá májová zelenina. Sezamový danish naplníme krémom z májovej bryndze, ktorá sa nádherne mieša s korenistou nôtou konfitovaného cesnaku. Nie len... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál pekáreň Kruh
Špeciály, 20. apríla 2024

Topinambur pizza

od Samira
Jeruzalemský artičok, Slnečnica hľuznatá alebo králičie zemiaky. Viete aká ingrediencia sa skrýva za týmito názvami?Určite viete, je to Topinambur. Tento víkend máme pre vás pripravenú špeciálnu kváskovú pizzu, ktorá je trochu iná než zvyčajne. Vyskúšajte kombináciu z pečených topinamburov a... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál pekáreň Kruh chobotnica
Špeciály, 13. apríla 2024

Chobotnica

od Samira
Už v reštaurácii Iasai pripravoval Samir úžasné jedlá s chobotnicou.Rozhodnutie pripraviť túto pochúťku aj nám v Kruhu, padlo práve na sobotný špeciál.Inšpiráciu našiel nie len v tradičnom chorvátskom recepte „Hobotnica ispod peke“, ale aj chuťovej spomienke jeho brata. Spoločne s... Čítaj ďalej...
Nenechať si ujsť sobotný špeciál. Ten sa aj túto sobotu stane horúcim adeptom na rýchle vypredanie. Mäkká, zároveň chrumkavá focaccia s jemnou chuťou olivového oleja a kúsky jahnacieho mäsa pečeného na rozmaríne a cesnaku, tvoria základ sobotnej limitky.Do tohto jarného... Čítaj ďalej...