8.5. OTVORENÉ 7:00 -15:00

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Nenechať si ujsť sobotný špeciál. Ten sa aj túto sobotu stane horúcim adeptom na rýchle vypredanie. Mäkká, zároveň chrumkavá focaccia s jemnou chuťou olivového oleja a kúsky jahnacieho mäsa pečeného na rozmaríne a cesnaku, tvoria základ sobotnej limitky.Do tohto jarného... Čítaj ďalej...
Sobota v pekárni Kruh patrí už tradične limitovanému špeciálu. 23.3. môžete potešiť svoje chuťové poháriky mini maslovým croissantom s nasladlým hráškovým pyré a čerstvým pstruhom od rybárov Živé ryby, pošírovaným v hráškovom dashi. Jemná až krémová textúra hráškového pyré vytvára príjemný... Čítaj ďalej...
Ananás, bravčové, koriander, chilli a kukurica. Základné suroviny sobotného špeciálu, ktoré jasne hovoria o mexickej kuchyni. A čo je na tom najlepšie? Vedeli ste, že ananás dokáže zjemniť mäso vďaka svojim kyslým enzýmom?To je presne ten tajný trik, ktorý robí... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál z pekárne Kruh - frutti di mare rímska pizza
Špeciály, 2. marca 2024

Frutti di Mare

od Samira
Patríte medzi tých, ktorí neodolajú lákavým vôňam a jedinečnej chuti morských plodov alebo ste skeptickí a ich ochutnaniu sa bránite?My v Kruhu veríme, že každé jedlo je naozaj chutné, len musí byť správne pripravené. Nechajte sa uniesť vlnami chutí a... Čítaj ďalej...