Možno ste si stihli všimnúť, že miešanie tradičných kuchýň v sobotných špeciáloch je Samirova parketa. Tentokrát vám pošteklíme nie len chuťové poháriky, ale aj všetky čuchové bunky.
Korenie piatich vôní vás zaveje do ďalekej Číny, z ktorej zmes pochádza. Badián, fagara, fenikel, škorica a klinčeky spolu vytvoria ostrú sladkú arómu a posunú americkú klasiku na úplne inú úroveň.
V mäkkučkej burger žemli od našich pekárov sa bude vynímať šťavnaté, pomaly pečené bravčové pliecko, starostlivo marinované v zmesi korenia chinese 5 spice spolu so sójovou omáčkou, čerstvým cesnakom a zázvorom. Výsledkom bude dokonale ochutené mäso s exotickým nádychom.
Domáci „kečup“ z pečených sliviek zasa prinesie jemnú ovocnú sladkosť. A aby sme vyvážili tieto intenzívne chute, pridali sme ešte koriander a bielu cibuľu v sladkokyslom náleve, ktorá dodá celému burgru chrumkavosť.
Vidíme sa o 9:30.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.