Sobotným špeciálom zajtra ulahodíme každému, kto miluje nevšedné kombinácie. Sviečková na Samirov spôsob spojí tradičnú českú kuchyňu s francúzskou.
Nadýchaný corissant rozkrojíme a naplníme krémom z mrkvy, zeleru a petržlenu. Bohatá omáčka z koreňovej zeleniny bude pripravená podľa tradičného receptu tak, ako ju poznáte. Aby sme však váš zážitok ešte viac umocnili, doplnili sme ju o plátky lahodnej hovädzej šunky bresaola, ktorá sa dochutená škoricou, muškátovým orieškom a borievkami suší až tri mesiace.
O dokonalé spojenie chutí sa postará zmes nového korenia a bôbkového listu, ktorá celý croissant krásne prevoní a chýbať nebude ani domáca marmeláda z lesného ovocia z dielne našich cukrárov.
S kým sa vidíme na skorom sobotňajšom “obede”? Podávame od 9:30.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.