Cisársky ražný chlieb
Cisársky ražný chlieb
Kváskový chlieb
Cisársky ražný chlieb
Šťavnatý cisársky ražný chlieb vyniká svojou hrubou štruktúrou semienok a múky. Je veľmi sýty a hutný, a zároveň aj nutrične bohatý.
Chrumkavá kôrka sa dopĺňa s mäkkou striedkou. Jeho chuť je trochu kyslejšia a zároveň výrazne oriešková a zemitá. Tento chlieb je ideálnou voľbou pre tých, ktorí uprednostňujú zdravší životný štýl, pretože má vysoký pomer vlákniny a bielkovín a menej sacharidov. Okrem zdravých ingrediencií ponúka aj inú výhodu – od upečenia vám vydrží aj celý týždeň.
Skvele sa hodí k šalátom, šunke, rybám, obloženým severským chlebíčkom, ku krémovému syru, kôpru, k údenej šunke, lososovi, syrom a tvarohu.
Naši pekári prichádzajú do práce už o pol štvrtej ráno, aby pre vás pripravili chrumkavé bochníky. Na prípravu používajú len múku, vodu a kvások.
Po upečení chleba pokračujú v príprave plátov na rímsku pizzu, tvarujú francúzske bagety, talianske focaccie a iné drobné pečivo. V závere pracovného času si často nájdu priestor na skúšanie nových receptov, aby rozvíjali svoju kreativitu a uspokojili vaše túžby.