Cromboloni (Kruh)
Cromboloni (Kruh)
Sladké
Cromboloni (Kruh)
Tramtadadááá. Do vitríny zaradíme internetom ospevované Cromboloni.
V jeho vnútri nájdete krémovú vanilkovú náplň, ktorá sa perfektne dopĺňa s chrumkavým a jemne kyselkavým kompótom z rebarbory a červeného pomaranča. Nemohli sme vynechať tieto jedinečné krvavé pomaranče zo Sicílie, ktoré patria medzi delikátnu odrodu s veľmi zaujímavými sladkými tónmi, pripomínajúce mix malín, jahôd a pomarančov. Aby toho nebolo málo, vrch kruhu zdobí sladký bielkový meringue.
Ochutnajte a dajte nám vedieť ako vám chutilo.
Vedeli ste, že práve maslo robí croissantové cesto takým vláčnym a nadýchaným?
Vrstvy masla medzi vrstvami cesta vytvárajú paru a umožňujú vytvorenie jemnej lístkovej štruktúry, vďaka ktorej sú produkty z tohto cesta také obľúbené. Na jeho prípravu používame maslo s vyšším obsahom tuku, až 84 %, ktoré je na to ideálne.