8.5. OTVORENÉ 7:00 -15:00

Chlieb Integrale

Chlieb Integrale

Chlieb Integrale

(500g)3.40€
Alegrény: lepok
Zloženie: 100% celozrnná pšeničná múka Integrale, kvas, voda, soľ
Dostupné každý deň od 7:00 do vypredania

Kváskový chlieb

Chlieb Integrale

Tento stopercentne celozrnný pšeničný chlebík s jemnou kôrkou a nadýchaným vnútrom má vyšší podiel zdravej vlákniny. Na jeho prípravu používame múku mletú na kameni, ktorá má jemne orieškovú dochuť.

Tento multifunkčný kváskový chlebík odporúčame jesť pri každej možnej príležitosti.

Ideálna voľba pre deti do školy na desiatu a rovnako aj pre vás.

Prirodzene vegánsky produkt.

Naši pekári prichádzajú do práce už o pol štvrtej ráno, aby pre vás pripravili chrumkavé bochníky. Na prípravu používajú len múku, vodu a kvások. Po upečení chleba pokračujú v príprave plátov na rímsku pizzu, tvarujú francúzske bagety, talianske focaccie a iné drobné pečivo. V závere pracovného času si často nájdu priestor na skúšanie nových receptov, aby rozvíjali svoju kreativitu a uspokojili vaše túžby.

Chlieb Raž rasca

Chlieb Raž rasca

Chlieb Raž rasca

(850g)4.00€
Alegrény: lepok
Zloženie: 65% pšeničná múka,25% ražná múka,10% celozrnná, pšeničná múka,kvas,voda,soľ,rasca
Dostupné každý deň od 7:00 do vypredania

Kváskový chlieb

Chlieb Raž rasca

Náš tradičný tmavý pšenično-ražný chlebík je nadčasovou klasikou. Pšeničný kvások mu dodáva jemnú, kyselkavú a zemitú chuť, ktorá sa výborne dopĺňa s korenistou rascou.

Vďaka kvalitnej, najemno pomletej ražnej múke a absencii droždia sa nemusíte obávať príliš kyslého chleba. prirodzene vegánsky. 

Tmavá kôrka, menšie bublinky a vláčna striedka sú prirodzenou vlastnosťou ražných chlebov. Tento chlieb je ideálny na raňajky a skvelo sa hodí k párkom a horčici. S maslom a lekvárom vám zas pripomenie detstvo u babičky.

Naši pekári prichádzajú do práce už o pol štvrtej ráno, aby pre vás pripravili chrumkavé bochníky. Na prípravu používajú len múku, vodu a kvások.

Po upečení chleba pokračujú v príprave plátov na rímsku pizzu, tvarujú francúzske bagety, talianske focaccie a iné drobné pečivo. V závere pracovného času si často nájdu priestor na skúšanie nových receptov, aby rozvíjali svoju kreativitu a uspokojili vaše túžby.