Špeciály

Spája nás vášeň vytvárať nové chute, žijeme tým čo robíme. Poctivé remeslo nám ide od ruky a vy to môžete vidieť na vlastné oči.
sobotný speciál z pekárne Kruh
Špeciály, 16. marca 2024

Ananás, bravčové, koriander a kukurica

od Filipa

Ananás, bravčové, koriander, chilli a kukurica.
Základné suroviny sobotného špeciálu, ktoré jasne hovoria o mexickej kuchyni.

A čo je na tom najlepšie? Vedeli ste, že ananás dokáže zjemniť mäso vďaka svojim kyslým enzýmom?

To je presne ten tajný trik, ktorý robí naše trhané bravčové tak neuveriteľne šťavnatým a chutným. Pre slabšie povahy, upozorňujeme, že rovnako ako je sladké, je zároveň aj pikantné.
Na vrch sme pridali ešte trochu opečeného ananásu, kyselkavý biely jogurt s limetkou a štipku koriandra. To všetko na lahodnom krajci kukuričného chleba.

Nepremeškajte to a 9:30 sa vidíme na Vajnorskej 21.
¡Buen provecho!