Špeciály

Spája nás vášeň vytvárať nové chute, žijeme tým čo robíme. Poctivé remeslo nám ide od ruky a vy to môžete vidieť na vlastné oči.
sobotný špeciál z kruhu
Špeciály, 6. apríla 2024

Focaccia, jahňa, medvedí cesnak

od Samira

Nenechať si ujsť sobotný špeciál.
Ten sa aj túto sobotu stane horúcim adeptom na rýchle vypredanie.

Mäkká, zároveň chrumkavá focaccia s jemnou chuťou olivového oleja a kúsky jahnacieho mäsa pečeného na rozmaríne a cesnaku, tvoria základ sobotnej limitky.

Do tohto jarného jedla sme využili aj krém z medvedieho cesnaku, ktorý je v hlavnej sezóne a bola by škoda ho nevyužiť.

Práve jeho chuť – jemná, zároveň intenzívna a mierne pikantná sa perfektne dopĺňa s ostatnými ingredienciami, ktoré harmonicky dodávajúc celému jedlu nezameniteľný charakter.

Osviežujúci element do jedla pridáva nakladaná sladkokyslá cibuľka a orechový nádych zas opražené mandle.

Začnite deň s plným žalúdkom a spojte príjemné s užitočným.