Špeciály

Spája nás vášeň vytvárať nové chute, žijeme tým čo robíme. Poctivé remeslo nám ide od ruky a vy to môžete vidieť na vlastné oči.
Špeciály, 13. januára 2024

Nduja slimák

z bistra

Nenechajte si ujsť prvý sobotný špeciál tohto roka.

Začneme netradične. Budík si nastavte na 8. hodinu rannú, aby ste si pochutnali na mäkkých, čerstvo dopečených croissantových slimákoch.

Tie budú plnené jemne pikantným ndujovým krémom.

Nduja je kalábrijská špecialita, roztierateľná bravčová klobása s jemnou textúrou a štipľavými papričkami.

Jej silnú, korenistú a štipľavú chuť sme zjemnili paradajkami, voňavou šalotkou, cesnakom a v ceste zapečenou mozzarellou.

Toto chrumkavé a zlatisté pečivo najlepšie chutí s olivovým olejom a najemno nakrájanou čerstvou pažítkou.

Začnite aj vy sobotu raňajkami u nás.