Špeciály

Spája nás vášeň vytvárať nové chute, žijeme tým čo robíme. Poctivé remeslo nám ide od ruky a vy to môžete vidieť na vlastné oči.
Špeciály, 9. decembra 2023

Oškvarkový sendvič so salume

z bistra a pekárne

Spojenie talianskej focaccie a slovenského oškvarkového pagáča nájdete v pekárni pod názvom Fokáč. 

Túto raňajkovú novinku môže ochutnať rovno aj ako sobotný špeciál. Na 9:30 bude pripravený plnený sendvič s vyšlahanou citrónovou ricottou, nakladanou sladkokyslou šalotkou, majoránom a údeninou coppa.

Je to autentická talianska delikatesa, vyrobená z celého svalu bravčovej krkovičky, sušená za sucha a zvyčajne nakrájaná na veľmi tenké plátky. Tá sa krásne rozpúšťa na jazyku a ponúka neodolateľné chuťové zážitky talianskej kuchyne.

Štartujeme už tradične o 9:30.