8.5. OTVORENÉ 7:00 -15:00

Chaussons aux Pomees

Chaussons aux Pomees

jablková taštička pekáreň kruh

Chaussons aux Pomees

(120 g)3.90 €
Alegrény: 1,3,7
Zloženie: pšeničná múka, kvas, voda, soľ, maslo, vajcia, cukor, jalbká, škorica, trstinový cukor
Dostupné v Pi, So od 9:35 do vypredania

Sladké

Chaussons aux Pomees

V našej pekárni Kruh nechávame kreativite voľný priebeh. A tak po experimentovaní a zdokonaľovaní tohto receptu vám s nadšením predstavujeme našu najnovšiu krásku – CHAUSSONS AUX POMMES.

Jemnú taštičku z lístkového cesta, plnenú jabĺčkovým kompótom zo sladkých jabĺk, ktoré sú len jemne dochutené škoricou.

Rôzne varianty, viacero receptov, aby sme dosiahli na métu našej vnútornej dokonalosti. A práve pri tomto recepte sme sa presvedčili aj o tom, že nedokonalosti v kuchyni nie sú na škodu. TAŠTIČKA sa občas pokrúti ALEBO OTVORÍ , jabĺčka VYTEČÚ, SKARAMELIZUjú A dodajú CELÉMU PEČIVU INÝ ROZMER. Každý kúsok je tak malým umeleckým dielom. 

Ochutnajte a dajte nám vedieť ako vám chutilo.

Po prvýkrát pridávame do ponuky pečivo z lístkového cesta. A keďže máme radi výzvy ani toto cesto nie je len tak obyčajné.
Jalbková taštička je pripravená z obráteného cesta, kde sa pri každom preložení dotýka maslo masla (nie cesto cesta), čo dáva pečivu väčšiu vločkovitosť a konzistenciu po upečení.

Ako povedal jeden múdry pekár:

This pastry is simple, but not basic. 

jablková taštička kruh pekáreň

Chlieb Biely Kruh

Chlieb Biely Kruh

Chlieb Biely Kruh

Malý (500g)2.80€
Veľký (850g)3.80€
Alegrény: lepok
Zloženie: 90% pšeničná múka,10% pšeničná celozrnná múka,kvas,voda,soľ
Dostupné každý deň od 7:00 do vypredania

Kváskový chlieb

Chlieb Biely Kruh

Náš prvý, kváskový pšeničný chlieb. Už jeho názov prezrádza, že je niečím výnimočný. Jeho kvas je pomalým kvasením až smotanový, má krémovú pšeničnú vôňu a je jemne kyslastý.

Kôrka je zlatá, chrumkavá a striedka krásne vláčna. Je to multifunkčný chlieb, ktorý sa hodí úplne ku všetkému. K polievkam, ku gulášom, s lekvárom, maslom. Naslano, nasladko či nakyslo. Možno to je ten dôvod, prečo je náš najpredávanejší.

prirodzene vegánsky produkt. 

Naši pekári prichádzajú do práce už o pol štvrtej ráno, aby pre vás pripravili chrumkavé bochníky. Na prípravu používajú len múku, vodu a kvások. Po upečení chleba pokračujú v príprave plátov na rímsku pizzu, tvarujú francúzske bagety, talianske focaccie a iné drobné pečivo. V závere pracovného času si často nájdu priestor na skúšanie nových receptov, aby rozvíjali svoju kreativitu a uspokojili vaše túžby.