Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Špeciály, 13. januára 2024

Nduja slimák

z bistra
Nenechajte si ujsť prvý sobotný špeciál tohto roka.Začneme netradične. Budík si nastavte na 8. hodinu rannú, aby ste si pochutnali na mäkkých, čerstvo dopečených croissantových slimákoch. Tie budú plnené jemne pikantným ndujovým krémom. Nduja je kalábrijská špecialita, roztierateľná bravčová klobása... Čítaj ďalej...
Špeciály, 30. decembra 2023

Tuna melt

z bistra
Predstavte si toto: Chuťové spojenie smotanového tuniakového šalátu a rozpustenej mozzarelly, to všetko v objatí medzi dvoma dozlatista zapečenými kúskami rímskej pizze. Tuniaka zmiešame so zmesou tých správnych ingrediencií.Kôprová majonéza s pažítkou, philadelphiou a korenistou chuťou kapár, ktoré dokonalo dopĺňa... Čítaj ďalej...
Špeciály, 23. decembra 2023

Mufloní guláš

z bistra
Ako býva našim zvykom ani deň pred Vianocami vás hladných nenecháme.Samir vás nasýti gulášom z muflóna. Prečo by ste mali skúsiť túto hustú a  výdatnú polievku? Môžeme povedať, že je to cesta do divočiny, v každom jednom kúsku a samozrejme, skvelý... Čítaj ďalej...
Špeciály, 16. decembra 2023

Paprikový bôčik v kaiserke

z bistra a pekárne
Ste fanúšikmi slovenskej klasiky? V sobotu si jednu takúto echt prasačinku budete môcť u nás užiť. V domácej makovej kaiserke sa bude nachádzať jednoduchý, no nezameniteľný pokrm – cesnakovo-paprikový bôčik.Bravčový bôčik prešpikovaný vôňou čerstvého cesnaku a jemne pikantnej, no zároveň... Čítaj ďalej...