8.5. OTVORENÉ 7:00 -15:00

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Špeciály, 16. decembra 2023

Paprikový bôčik v kaiserke

z bistra a pekárne
Ste fanúšikmi slovenskej klasiky? V sobotu si jednu takúto echt prasačinku budete môcť u nás užiť. V domácej makovej kaiserke sa bude nachádzať jednoduchý, no nezameniteľný pokrm – cesnakovo-paprikový bôčik.Bravčový bôčik prešpikovaný vôňou čerstvého cesnaku a jemne pikantnej, no zároveň... Čítaj ďalej...
Špeciály, 9. decembra 2023

Oškvarkový sendvič so salume

z bistra a pekárne
Spojenie talianskej focaccie a slovenského oškvarkového pagáča nájdete v pekárni pod názvom Fokáč.  Túto raňajkovú novinku môže ochutnať rovno aj ako sobotný špeciál. Na 9:30 bude pripravený plnený sendvič s vyšlahanou citrónovou ricottou, nakladanou sladkokyslou šalotkou, majoránom a údeninou coppa.Je... Čítaj ďalej...
Špeciály, 25. novembra 2023

Kruh Earl Grey

z cukrárne
Tento Kruh by si zamilovala aj anglická kráľovná.Sobotný špeciál netradične v oblých tvaroch by si nespravil hanbu ani na kráľovskom dvore. Croissantový Kruh je plnený krémom z kvalitného čierneho čaju Earl Grey, v ktorého chuti aj vôni vyniká bergamot –... Čítaj ďalej...
Proces, 20. novembra 2023

Kruh je chlieb

tím Kruh
Vedeli ste, že Kruh znamená chlieb? Jeho vôňu na našej ulici cítiť už od tretej ráno. Začíname skoro, no nikam sa neponáhľame. Od nakŕmenia kvásku po hotový bochník uplynú tri dni – všetky chleby totiž majú za sebou minimálne 24-hodinovú... Čítaj ďalej...