8.5. OTVORENÉ 7:00 -15:00

Príbehy z Kruhu

Prečítajte si viac o našej práci, prístupe, tíme a produktoch.
Každá sobota v Kruhu je výnimočná. Nebude tomu inak ani zajtra. Sobotným špeciálom potešíme všetkých, ktorým lahodí chutná a čerstvá májová zelenina. Sezamový danish naplníme krémom z májovej bryndze, ktorá sa nádherne mieša s korenistou nôtou konfitovaného cesnaku. Nie len... Čítaj ďalej...
rímska pizza pekáreň kruh margherita s bazalkou
Proces, 16. apríla 2024

Rímska pizza

Paulína Barlová
Obdĺžnikový tvar, netradičné kombinácie chutí, a predsa je to pizza. Rímska. Odlišuje sa hlavne spôsobom podávania. Zatiaľ čo pri klasickej očakávame okrúhly tvar krájaný na trojuholníky, rímska pizza sa pečie na hranatom plechu alebo sa, tak ako u nás, vytvaruje do väčších plátov. ... Čítaj ďalej...
Pekáreň Kruh oslávila ďalšie narodeniny. Pred tromi rokmi začínala ako malá rodinná pekáreň s pár zamestnancami. Majitelia Milka a Milko Tomljenovićovci trávili v priestoroch na Vajnorskej každý deň. Spoločne s niekoľkými pekármi a cukrárkami neustále skúšali recepty, upravovali ich, robili chyby a napokon vytvárali jedinečné... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál pekáreň Kruh
Špeciály, 20. apríla 2024

Topinambur pizza

od Samira
Jeruzalemský artičok, Slnečnica hľuznatá alebo králičie zemiaky. Viete aká ingrediencia sa skrýva za týmito názvami?Určite viete, je to Topinambur. Tento víkend máme pre vás pripravenú špeciálnu kváskovú pizzu, ktorá je trochu iná než zvyčajne. Vyskúšajte kombináciu z pečených topinamburov a... Čítaj ďalej...
sobotný špeciál pekáreň Kruh chobotnica
Špeciály, 13. apríla 2024

Chobotnica

od Samira
Už v reštaurácii Iasai pripravoval Samir úžasné jedlá s chobotnicou.Rozhodnutie pripraviť túto pochúťku aj nám v Kruhu, padlo práve na sobotný špeciál.Inšpiráciu našiel nie len v tradičnom chorvátskom recepte „Hobotnica ispod peke“, ale aj chuťovej spomienke jeho brata. Spoločne s... Čítaj ďalej...
Nenechať si ujsť sobotný špeciál. Ten sa aj túto sobotu stane horúcim adeptom na rýchle vypredanie. Mäkká, zároveň chrumkavá focaccia s jemnou chuťou olivového oleja a kúsky jahnacieho mäsa pečeného na rozmaríne a cesnaku, tvoria základ sobotnej limitky.Do tohto jarného... Čítaj ďalej...
Sobota v pekárni Kruh patrí už tradične limitovanému špeciálu. 23.3. môžete potešiť svoje chuťové poháriky mini maslovým croissantom s nasladlým hráškovým pyré a čerstvým pstruhom od rybárov Živé ryby, pošírovaným v hráškovom dashi. Jemná až krémová textúra hráškového pyré vytvára príjemný... Čítaj ďalej...